Ablamı Başkasına Verirken Yakaladım

Ablamı Başkasına Verirken Yakaladım…
Merhaba porno hikaye okurları, geçmişte yaşanmış gerçek bir seks hikayesi’ni sizlerle paylaşmak istiyorum.  erotik hikayem ablamla ilgili. Ablam benden 6 yaş büyük. Ablamı evde kimse yokken başkasıyla sevişirken yakaladım ve bunu hala kimseye söyleyemedim. Tüm okurlarıma keyifli dakikalar dilerim.
Herkese selam. Ben aslında özel hayatın böyle ortalara dökülmesinden pek hoşlanmam ama uzun süredir bu siteyi takip ettiğim için hikayemi anlatmak istedim. Çünkü bu sitede yayınlanan hikayelerin gerçek olduğunu düşünüyorum. Bu hikaye yıllar önce başımdan geçti. Ben şu anda 28 yaşında bir adamım ve 18 yaşında başımdan geçen bir hikayemi sizlere anlatacağım. O zamanlar ben 18 ablam da 24 yaşındaydı. Hani insan ablasını över tamam ama benim ablam gerçekten çok güzel bir kızdı. Bir türk kızı için standart boylarda ve hafif balık etliydi. Yüzü de gerçekten çok güzeldi. Bu hikayem annem ve babam evde yokken yaşandı. O zamanlar benim tam ergenlik zamanlarımdı ama kesinlikle ablam hakkında cinsel bir şey düşünmüyodum. O gün annem çıktıktan sonra odama geçtim ve ders çalışmaya başladım. ben içeride derse dalmışken salondan ses geldiğini fark ettim. Aman ablam ev işi yapıyordur diyerek pek de oralı olmadım.
Aslında ablamdaki farklılıktan bir şeyler sezmeliydim ama yine de düşünmedim. Çünkü ablam o gün seksi kıyafetler giymişti dışarıya çıkacak gibi giyinmişti normalde evde pek böyle takılmazdı. Ben derslerimi yavaş yavaş bitirmeye başladım ve tamamen sonlandıktan sonra odamdan çıkarak televizyonu açmak için salona gittim ama dikkatimi birşey çekti ablamın odasının kapısı kapalıydı. Artık bu durum bana şüpheli gelmeye başlamıştı. Yavaş yavaş ablamın kapısına yaklaştım ve içeriden gelen sesleri duydum. O an gerçekten şok olmuştum ablamın odasında bir erkek vardı. Kafamdan hangi cesaretle bu adamı içeriye aldı diye düşünüyordum. Çok merak etmiştim ve kapıyı hafifçe araladığımda işte o manzarayla karşılaştım. İçerideki erkek bizim mahallenin kuaförüydü. Resmen adam bizim evde ablamı sikiyordu.
O an şokla ne yapacağımı kestiremedim. Pozisyonları çok hoşuma gitmişti. İkisinin de arkası kapıya dönüktü o yüzden beni görmeleri pek mümkün değildi ve ben de izlemeye başladım. Ablam pencereye doğru domalmış adam da arkasına geçmiş durmadan ablama köklüyordu. Yaklaşık 5 dakika kadar ayakta ablamı becerdi ve daha sonra da amından çıkartıp ağzına vererek ağzının içerisine boşaldı. Tabi adamın yarrağını da ilk defa o an gördüm. Kendimin yarrağından başka yarrak görmediğim için gözüme çok büyük gelmişti. Adam boşalmasına rağmen ablamın ağzından çekmedi ve yalatarak yeniden yarrağını kaldırdı. Sonra da ablamı yatağa attı ve hayvanlar gibi üzerine çıkarak yeniden yarrağını ablamın amına kökledi. Ablamı o kadar hızlı sikiyordu ki ben de tahrik olmuştum. Bir süre de bu şekilde devam ettikten sonra bu defa ikisi aynı anda boşaldılar.
Sonra da konuşmaya başladılar. Ablam evdekilerin 1 saatten önce dönmeyeceğini söyleyince adam tekrar yarrağını ablamın ağzına verdi. Doymak bilmiyorlardı resmen. O devasa yarrak biraz sonra yeniden taş gibi oldu. Bir süre ağzıyla onun aletini yaladıktan sonra ablamın süteyinini çıkardı salim abi ve göğüslerinin arasına soktu aletini. O sırada ablamın çok zevk aldığı yüzünden belli oluyordu. Onları izlerken ben de yarrağımı çıkartıp oynamaya başlamıştım. Adam ablamı bu defa yatağın kenarına yatırdı ve bacaklarını iki yana ayırarak amına sokmaya başladı. İkisinin de hareketlerini net olarak görebiliyordum. Adam ablamın amına hızlı hılı girip çıkarken ben de yarrağıma hızlı bir şekilde asılmaya başladım. Bu adam resmen ablamı altında paramparça ediyordu ve benim kızmam gerekirken ben bundan büyük zevk alıyordum. Biraz sonra da onlarla aynı anda boşaldım ve hemen onlar fark etmeden odama geçtim.

Bir cevap yazın