Çaycım İle Lezbiyen İlişki Yaşadım

Sıcak bir yaz akşamı, yine balkonda hafif serinletici soğuk çayımı yudumluyordum. Evim boğaza bakan bir konumu bulunmaktaydı. Her ne kadar hava sıcak ve nemli olsa da, İstanbul olmanın etkisi ve hava akımları sayesinde biran olsun serinleme imkanı bulmuş oluyordum. Size kendimden bahsetmem gerekirse, ismim Hülya 27 yaşında bir bankacıyım. Bu öyküm başımdan geçmiş bir olaydır. Sıcak bir İstanbul akşamında kaleme almak istedim umarım severek ve beğenerek okuyacaksınız.
Ülkemizin en büyük bankalarından birinde çalışmaktayım. Yıllarca çalışmanın sonunda kendime bir kariyer elde etmem gerektiğini öğrendim. Bu sayede kendime ait bir ofisim bile bulunmakta. Bankacılık dıştan çok prestijli ve bir o kadarda zevkli bir iş olarak görülmekte. Ancak uzun gecelerinizi ofisinizde geçirmeye hazır olmanız gerekiyor. Başarmak için çok çalışmak ve sabırlı olmanız bu bağlamda çok önemlidir. Her ne kadar, modern bir toplum olmuş olsak, hala erkek egemen bir yapıya sahibiz. Ancak bunu kırmanın bazı yolları vardı ve ben onu kırmayı başardım.
Büyük bir işletmenin, maaş operasyonunu alarak, bankama büyük bir girdi sağlamıştım. Bankam bu başarılı davranışım karşılığında, ödül olarak, pozisyonumu yükseltmişti. Bu benim için çok önemli bir başarıydı. Her etabı güçlü duruşumla aşarken, erkek egemen bir yapıya meydan okuyor olmak beni çok fazla mutlu ediyordu. O nedenle seks yaparken bile, partneriniz erkek olunca, kontrol onda olması nedeniyle kendimi aşlanmış hissediyordum. O nedenle lezbiyen ilişkiye her zaman daha fazla önem vermişimdir.
Bankamızın temizlik ve çay işlerini yapan Hayriye Hanım ile iyi ilişkilerim bulunmaktaydı. Bazen evime gelip temizlik işlerimi de halletmekteydi. Bir sabah çaylarımızı verdikten sonra, benimle sohbet etmek istedi. Bende ona karşı bir abla gibi gördüğüm için kabul ettim. Hayriye hanımın lise sona geçen bir kızı bulunmaktaydı. Yaz tatilinde bankada çalışmasına imkân sağlayıp, sağlayamayacağımı sordu. Evde internet takılıp boş bir hayat geçirmek yerine, hiç yoktan haclığını kazanır düşüncesindeydi Hayriye hanım. Bende insan kaynakları ekibimle görüşeceğimi söyledim. Hayriye Hanım mutlu şekilde odamdan çıktı ve gitti.
Hayriye hanımın kızını işe almıştım. Bankamızda fotokopi işlerine bakacaktı. Ailesi tanıdık ve güvenilir olduğu için hemen alımı yapılmıştı. Normalde bindir eziyetten sonra işe alım yapılmaktaydı. Liseli güzel bir kızdı. Şirin bir yapısı ve hayat dolu bakışları bulunuyordu. Giydiği modern kıyafetler ile annesine hiç benzemiyordu. Onu gördükten sonra, seks yapma ihtiyacım artmıştı. Sonra emellerimi gerçekleştirmek için, bir plan yapmaya karar verdim. Gece geç saatlere kadar çalıştığım için fotokopi işlerimde yardımcı olacak birine ihtiyacım vardı. Ayrıca bu güzel kız fazladan maaş alacaktı. Annesi hemen kabul etti, sonuçta evlerine fazladan para girmesi anlamına geliyordu. Hayriye hanımın kızına arkadaş gibi davranıyor ve güvenini kazanıyordum. Bir gece çalışırken, daha yakınlık ihtimali oldu. O hiç beklemez iken küçük dudaklarına bir öpücük kondurdum. Çok utanmıştı, sonra bana karşılık verdi ve sevişmeye başladık. Ancak banka bu konu için uygun değildi. Hemen arabama otoparka indik. Gece vakti kimse yoktu. Arabamın içinde birlikte soyunduk. Sonra çalışmaktan terleyen amlarımızı 69 pozisyonunda yalamaya başladık. Bu çok eğlenceliydi. O bakire olduğu için, sadece ben amını yalamak ile yetindim. Ancak o orta ve yüzük parmağı ile amımı güzelce parmakladı ve bir yandan zevkten dört köşe olan memelerimi ısırmaktaydı. O gece sabaha kadar arabanın içinde defalarca seviştik. İlk defa lezbiyen ilişkiye giriyormuş, çok hoşuna gittiğini söyledi.

Bir cevap yazın