Eşim yokken Sibeli bizim eve attım

Eşim yokken Sibeli bizim eve attım.
Merhaba porno hikayeler okurları, ben size bu hikaye ‘yi Ankara’dan yazıyorum. Benim adım Turgut 29 yasındayım.Bundan 3 ay önceydi Sibel bize gelmişti bu arada ben hep otuz bir çekerken onu hayal ediyordum ve evli olduğum halde günde en az bir kere bunu yapıyordum. Çünkü aklım da hep o vardı tek fantezim Sibel le sex yapmaktı. Dediğim gibi Sibel bize gelmişti. Eşimde o gün akrabasının düğününe gitmişti ben gece işinde çalışıyordum. Öylece ise gittim ama aklım fikrim evdeydi çünkü eşimde evde yoktu. Sibel yalnızdı yanında sadece benim üç yaşındaki kızım vardı.
Eve gittim bu arada Sibel benim kız kardeşim oluyor.Ona aç olduğumu söyledim yemek hazırladı beraber yedik.daha sonra beraber televizyon seyretmeye başladım. Yanımda da kızım vardı Sibel bulaşıkları yıkadı yanımıza  oturdu  nasıl  olduysa  kızımla oynamaya başladık ben kızıma git halanı ısır diyorum. Kızım ısırırken Sibel bırakmadı daha sonra bende katıldım kızıma kızım ben halanı tutacağım sen ısır diyordum ben o maksatla Sibel i yatırmış kızımda ısırıyordu bir ara kızımın memelerini ısırdığını farkettim Sibel dur yapma diyordu aradan bir saat geçmişti benim kız uyumuştu ben ve Sibel yalnız kalmıştık Sibel’e ben banyo yapacağım dedim oda bana şu işitti.
Ondan sırtımı keselemesini istemiştim olan artık olacaktı hiç bir kuvvet engelleyemezdi o sırtımı keselerken benin alet taş gibi olmuştu ve oda farkına varmıştı.çıkmak istedi bırakmadım ona istersen sende banyo yap bende senin sırtını keselerim dedim kabul etmedi o ara ben kilotumu çıkardım tabi kardeşim olduğu için aklına bir şey gelmemiş olacak ki bir şey demedi. Kilodumu çıkardığımda benim alet in taş gibi olduğunu gördü bana abi ben çıkayım dedi ben istersen beraber unutamayacağın bir gece yasaya biliriz dedim bana sen ne diyorsun dedi.
Bense Sibel hep seni hayal ederek yaşadığımı ve bu güne kadar onu nasıl hayal ettiğimi anlattım ve ani bir hareketle dudaklarına yumuldum bir yandan da eteğini indirmeye çalışıyordum.ama o karşı çıktı yinede bırakmaya niyetim yoktu ama bir hamlede benden kurtuldu ve banyodan dışarı çıktı. Bana bunları bir daha deneyecek olursam her şeyi anneme anlatacağını söyledi ama ben hala bir fırsatını bekliyorum onu sikeceğim ne olursa olsun şu an fırsatını bekliyorum sıktığım zaman sizlere haber vereceğim bekleyin.

Bir cevap yazın