Travesti Dostumla Felekten Bir Gece Çaldık

Merhabalar ben Volkan İzmirden. Travesti dostumla ilk sikişimizi sizlerle paylaşmıştım hatırlarsınız. Bu gün de travesti dostumla felekten çaldığımız bi günü sizinle paylaşmak istedim. Bir gün öğle saatlerinde evde pcde takılırken telefonum çaldı Arzu arıyordu. Açtım biraz konuştuk muhabbet ettik. Canı sıkkınmış biraz kuzeniyle kavga etmişler. Teselli etmemi yanına gitmemi istedi. Bi saat takıldıktan sonra üstümü değiştirip atladım metroya alsancağa doğru yola koyuldum. Yirmi dk sonra metro geldi indim ve Travesti dostum Arzunun evine doğru ilerlerken bi markete girip biraz alışveriş yaptım. Bikaç dakika kadar yürüdükten sonra Arzu yu arayıp kapıyı açmasını söyledim. Apartman girişine geldiğimde kapı açıktı asansöre binerek yukarı çıktım. Arzu kapıda bekliyordu boynuma sarılarak ağlamaya başladı. Dur hayırdır falan filan derken kuzeninin travesti arkadaşlarını döverek bir daha onlarla takılmamasını söylemiş. Nedenini sorduğumda kuzeni dövdüğü travestilerle daha önce arkadaşmış bunlara biraz uyuşturucu satmış parasını alamamış bunlarda polise ihbar ederiz diyerek tehdit etmişler. Bende kuzenin iyi yapmış senin arkadaşların yavşak takılma onlarla siktiret sana bi faydası olmaz daha çok zararı olur dediğimde içine bi rahatlık gelmişti. Biraz sakinleştirebilmiştim. Bu iyiydi kendine gelmeye başladı. Hemen manzara karşısına geçerek iki sandalye çektik yan yana ayaklarımızı uzatmak için bikaç minder attık. Rahattaydık keyifle alkollerimizi içiyorduk. Travesti dostum yeni araba almış kendine. Mini coupe bugün gel gezelim senle beraber felekten gün çalalımmı dediğinde olur dedim bende. Alkollerimizi keyifle yudumlarken ben üzerimi değiştirip geliyorum dedi. Bi gitti gelmek bilmedi yarım saat. Dayanamadım bağırdım en sonunda Arzuuu diye. Hiç ses seda çıkmıyordu ayağa kalkıp yanına gideyim dedim. Odasına gittim açtım kapıyı kimse yoktu banyodan su sesi geliyordu tıkladım gene ses yok. Daldım bende içeri bi anda oda ney Arzu bacaklarına ağda yapıyomuş. Arzu dedim niye haber vermiyorsun seni bekliyorum yarım saattir bağırdım bağırdım ses seda yok merak ettim de geldim. Gel gel dedi yanaştım biraz daha aletimi okşamaya başladı. Dur dedim üstümü değiştirip geleyim gitme çıkart oraya gel dedi. Hemen çıkarttım üzerimdekinleri duşakabinin kapaklarını açarak bi ayağımı küvete soktum su iyiydi hoşuma gitti. İçeri girerek kapakları tekrar kapattım. Hemen Arzu ayaklarını sikime götürerek iki ayağının arasına aldı sikimi kaldırmaya çalışıyordu. Sikim kalkmaya başladı dim dik zımba gibi olunca bi güzel domaldı. Biraz kayganlaştırıcı sürerek beni bekliyordu.
Ayağa kalkarak biraz da sikimin kafasına kayganlaştırıcı sürerek tek hamlede sonuna kadar sikimi soktum. Arzunun hoşuna gitmişti yarrak hastasıydı zaten çok sert içine girip çıkarken biraz aradan sonra içine boşaldım. Rahatlamıştım güzel bi duş yaparak çıktık. ben üzerimi banyoda giydim dostum içeri odasına geçti beni çağırdı ne giyeyim dedi. Bende rahattayız bugün giy eşofmanlarını kasma kendini dedim. Siyah beyaz adidas eşofman takımlarını giydi. Bitanede şapka taktı tam hırsızlar gibiydi. Bende bi şapka taktım uyum sağlamak için. Hazırlanıp aşarı indik. Arabanın yanına gittik anahtarları vererek geç dedi. Yok ya diyerek bi sevindim bi an hemen direksiyona atladım. Dikiliye gidelim mi dedi gidelim bende dedim.
Marş yaptık bikaç saat sonra dikiliye geldik güzel sakin bi yer bulduk muhabbet etmeye başladık. Muhabbetin ortasında sikimi avuçlayarak tekrardan kaldırmayı başarmıştı. Ağzına aldı dilini kafasının etrafında çeviriyor taşşaklarımdan sikimin kafasına bi darbe atıyordu. Gırtlagına kadar alabiliyordu benim aletin hepsini elinden gelse tek hamlede yarrakla beraber taşşaklarıda alıcaktı yavşak. Neyse biraz git gel yaptıktan sonra ağzına boşaldım. Arzu yarrak hastası olduğu için bir damla bile israf etmeden hepsini yaladı yuttu. Altındaki eşofmanı çıkartarak geldi kucağıma oturdu. Yavaş yavaş yukarı aşağı inip kalkarken ellerimle memeleriyle oynamaya başladım. Yavaş yavaş inip kalkmalar hızlanmaya başladı böyle olmuyordu bu iş arabanın kapısının birini açarak koltuğa dizlerini koyarak bi güzel domalttım travesti dostumu. Arkasından sertçe tek hamlede sikimi sokarak hiç durmadan çok sert içine girip çıkıyordum bikaç dakika sonra şiddetle titreyerek içine boşaldım. Bikaç saat takıldıktan sonra tekrar araca binerek Arzuyu eve bıraktım. Yukarı gel dedi istemedim ama ısrarlarını kıramadım gece bende kalıcaksın dediğinde korktum. Olmaz dedim bikaç saat dostumu siktikten sonra zar zor evden kaçarak kendi evime gelerek yatıp dinlendim.

Bir cevap yazın