Yeni Tanıştım Kızla Bekar Evinde

Tüm seks hikaye okurlarına merhaba . Bizimle ilginç bir seks hikayesini paylaşan okurlarımızdan birisi hikayesinde yeni tanıştığı kızla ilk başlarda anlaşamayıp ama bu sonradan tam tersine döndüğünü ifade ediyor. Bu dönme fazlasıyla olmuşki sonu seksle bitmiş.Herneyse sizleri hikayemizle başbaşa bırakıyoruz. Tüm okurlarımıza keyifli dakikalar dileriz.
Merhabalar yeni tanıştığım Nihal ile konuşmaya başladığımdan beri acayip tavırları vardı. Bu beni ilk başta sinir etti. Alıştım ve ardından onunla akşam buluşma kararı aldık. İyice sohbetimiz derinleşti ve bir yerlere giderek bir şeyler yedik. Sonrasında iyice sohbetimiz koyulaştı ve kendimizi toparladık.
Bir anda bana beraber kalalım dedi. Ben ağzımdakini yutamadım ve olur dedim. Hemen arkadaşımı aradım ve yer ayarla dedim. Bir saat sonra bana döndü ve taksiye binerek verdiği adrese gittik. Oradan bizi aldı ve apartmana girdik. Asansör ile çıktık ve eve girdik. Evin parasını arkadaşıma zorla verdikten sonra oturduk. Bir şeyler içerek sonrasında televizyona takıldık. Uykumuz geleceği sırada kız üzerime çıktı. Niyeti en başından beri buymuş ama çaktırmıyordu. Benim üzerime çıkmasının ardından dudaklarıma yapıştı. Öpüşmeye başladık ve benim sikim dimdik oldu. Ardından altındaki taytını indirdim.
Koltuğa yatırdım ve bacaklarını açarak taytını yavaşça çıkardım. Sonra külotunu indirdim ve memelerini yalamaya başladım. Sikimi amına sürttüm ve habersice soktum. Aniden girince kendinden geçti. Hızlıca pompa yapmaya başladım ve çok iyi gidiyorum. Hemen boşaldım ve ikinci postada inlete inlete siktim.

Bir cevap yazın